Service

Gernal levert geen machines, maar oplossingen. Dat merkt u meteen aan de dienst na verkoop. De oplossingen van Gernal vormen het hart van uw productie. Betrouwbaarheid is een must!

Uw productiviteit en continuïteit is onze zorg.

Robuuste materialen en sturingen garanderen een optimale werking. Loopt er toch iets fout door een verkeerde handeling of een onverwachte breuk, dan kunt u op Gernal rekenen!

Een team van ervaren technici staat klaar om u met raad en daad bij te staan bij elk mogelijk probleem. Via de service desk bij Gernal of onze lokale agent in het buitenland zorgen we in uw taal voor een eerste diagnose en geven wij uw technici de nodige bijstand om zelf de storing te verhelpen. Lukt het zo niet, dan komen techniekers bij u ter plaatse om de juiste oplossing uit te dokteren, met de benodigde wisselstukken.

Ons magazijn heeft onderdelen op voorraad van de meeste machines, zelfs al zijn ze vele jaren oud. Ook een tijdelijke depannage-installatie behoort tot de mogelijkheden.

Het betrouwbare technische advies van onze professionals - om problemen te voorkomen, bijvoorbeeld - is altijd inbegrepen.

Antwoordcoupon
U wil meer weten?