Privacy policy
De gegevens die u ingeeft via formulieren of doorstuurt via email of post, zijn enkel bedoelt voor onze databases en zullen niet aan derden worden doorgegeven.
Wenst u op de hoogte gehouden te worden over Gernal via email, dan kan u zich inschrijven via ‘keep in touch’.
Wenst u geschrapt te worden uit ons adressenbestand, zodat u dus ook geen post meer van ons ontvangt kan u dit melden door contact op te nemen via het contactformulier.

Copyright policy
Deze site en al haar content zijn eigendom van en copyrighted aan Gernal nv. Het is niet toegestaan deze site te reproduceren of content te copieren/gebruiken zonder toestemming van Gernal nv.
Wanneer u content aan Gernal nv doorgeeft om te publiceren, verklaart u dat het gaat om content die non-copyrighted is of waarvan u de copyright bezit. U geeft dan Gernal nv het recht deze content te publiceren.
Indien er content is waar u de copyright op hebt en verwijderd wil zien van de website, kan u contact met ons op nemen via het contactformulier.

Terms of use
Bij het gebruiken/bezoeken van deze website verklaart u zich akkoord met bovenstaande privacy en copyright policy.
Bepaalde onderdelen kunnen extra policies bevatten. Bij het gebruiken/bezoeken van deze onderdelen verklaart u zich ook akkoord met deze extra policies.


Antwoordcoupon
U wil meer weten?