Rookgeneratoren

Keuze uit 3 methodes

Home » Gamma » Rookgeneratoren

Roken met zagemeel

Rook de lekkerste hammen, spek, eendenborst en roulades.
Rook met zagemeel geeft uw producten een rijke, volle en natuurlijke smaak.

De rook wordt ontwikkeld door smeulend zagemeel en wordt in de kamer geblazen. Via ventilatoren wordt de rook gelijk verdeeld over uw producten.

Roken met frictierook

Rook uw zalm, tarbot, sprot en andere vissen heerlijk koud met frictierook. Verrijk raclettekaas met een verfijnd rookaroma.

De frictierookgenerator verwekt rook door een houtbalk op een draaiende rasp te drukken. Op deze manier blijft de temperatuur van de rook relatief laag. Mocht de temperatuur toch te hoog zijn, valt de rookgenerator stil en wordt er water gespoten in de rookgenerator.

Roken met vloeibare rook

Door te roken met Liquid Smoke, houdt u rekening met het milieu. Deze rook is vrij van teerhoudende stoffen en assen. Liquid Smoke is een natuurlijk condensaat op basis van houtrook.

U bekomt dezelfde rijke smaak die frictierook en rook op basis van zagemeel creëeren zonder de schadelijke bijproducten.

Rookgenerator

Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsindustrie

Contacteer ons

Bel ons

+32 (0)56 55 95 55

E-mail ons

info@gernal.be

Site by Hummingbirds
Copyright © Gernal.eu