Over Gernal

Ons verhaal

Wie we zijn

Passie voor voeding en techniek

Wij zijn sinds de jaren 50 actief in de voedingsindustrie. Wat begon als een producent van aluminium bakken voor voedingsbedrijven, is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hoogtechnologische machines van roestvrij staal. Voedingsbedrijven wereldwijd rekenen op de machines van Gernal om betrouwbaar lekkere en kwalitatieve gerechten klaar te maken.

Medewerkers

Jaren actief in de voedingsindustrie

m² productieoppverlakte

Wat we doen

Ontwerp

Wij ontwerpen uw nieuwe machine en passen deze aan volgens uw wensen. Onze eigen engineers nemen enkel genoegen met de meest gepaste en innovatieve oplossing voor uw probleem.

Productie

In onze productiehal beheren we alle stappen van het productieproces. Dit proces begint met eenvoudige inox platen en mondt uit in een volledig afgewerkte voedingsmachine. Lees meer over onze productie.

Installatie en service

Onze service engineers komen uw nieuwe machine vakkundig installeren. Nadien staat onze dienst na verkoop klaar voor ondersteuning op afstand en ter plaatse. Lees meer over onze service.

Waarom we dit doen

Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw bedrijf van levensbelang zijn. Zonder betrouwbare machines kan u geen lekkere en kwalitatieve gerechten klaarmaken. Het is onze trots dat al onze machines in België worden ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. Wij zijn fier op ons vakmanschap en onze kennis en delen die graag met u.

Hoe we dit doen

Kwaliteit
Gewoon goed is voor ons niet genoeg. Onze machines worden zorgvuldig en met de beste materialen gemaakt door ons eigen team. Voordat een machine naar een klant vertrekt, wordt ze uitvoerig getest en nagekeken op kwaliteit.
Innovatie
Innovatie is een voortdurend proces. Daarom komt onze grensverleggende R&D-afdeling steeds op de proppen met innovatieve oplossingen voor de industriële keuken. Elk ontwerp, elke handeling en elke technologie wordt in vraag gesteld en indien nodig verbeterd.
Specialisatie
Wij zijn specialisten in machines voor de voedingsindustrie. Binnen dit domein hebben wij een uitgebreide kennisdatabank opgebouwd die ons toelaat de juiste oplossing te bieden voor de meest specifiek uitdagingen.
Flexibiliteit

Wij zijn flexibel. Dat wil zeggen dat uw machine volledig wordt aangepast aan uw wensen. Ons ontwerpbureau bedenkt uw nieuwe machine en deze wordt op maat gemaakt in onze eigen productiehal. Omdat wij het productieproces van A tot Z beheren, kunnen we heel snel en gemakkelijk aanpassingen doorvoeren.

Snelheid
Ons hecht team en korte communicatielijnen zorgen voor een vlotte afhandeling van uw project. Onze dienst na verkoop staat paraat om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen en uw productie op te starten.

Een vraag over een nieuwe machine?

Contacteer ons

Bel ons

+32 (0)56 55 95 55

E-mail ons

info@gernal.be
Site by Hummingbirds
Copyright © Gernal.eu